Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Αθήνα

Μετακομίστε από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με μειωμένες τιμές έως 50%.

Πολλοί θεωρούν ότι μια μετακόμιση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα είναι δυσβάσταχτη, όσον αφορά το κόστος και την ταλαιπωρία. Η Μετακόμιση είναι όντως πολύπλοκη γι' αυτό και χρειάζεται να επιλέξετε εταιρεία μετακομίσεων με πολύχρονη εμπειρία σε αυτό τον τομέα. Η διαδικασία που ακολουθείται δεν είναι ίδια με την μετακόμιση μεταξύ δύο οποιονδήποτε μεγάλων πόλεων και αυτό γιατί το κόστος της μεταφοράς αυξάνεται από τους παρακάτω παράγοντες:

  • τα μεταφορικά έξοδα (+234€ αυξάνονται λόγω διοδίων)
  • την διανυκτέρευση του προσωπικού
  • κόστος καυσίμων

Αναλυτικότερα μόνο τα διόδια στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (με επιστροφή) το 2008 ήταν 42€, και σήμερα ανέβηκαν στα 234€ (παρακάτω θα δείτε πως θα εκμηδενίσετε το κόστος των διοδίων). Αυτή η αύξηση έχει αντίκτυπο σε όλα τα αγαθά και αναπόφευκτα και στις μεταφορές - μετακομίσεις. Αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι η τιμή της μετακόμισης σας παίρνει ένα καπέλο +180€.  Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα καύσιμα χωρίς να χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Αρκετές μεταφορικές εταιρίες επίσης αναλαμβάνουν μετακομίσεις και η επιστροφή τους πίσω στην βάση δεν γίνετε την ίδια μέρα. Θα χρειαστεί λοιπόν ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν αυτοί και το προσωπικό που διαθέτουν.

Μετακόμιση Αθήνα - Θεσσαλονίκη με χαμηλές τιμές

Πως να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης;

Η απάντηση είναι άμεση και απλή, επιλέξτε μεταφορική με ευρωστία σε δρομολόγια και αναλαμβάνουν αρκετές μεταφορές μετακομίσεις στον άξονα Θεσσαλονίκη - Αθήνα ή και αντίστροφα Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Τι μπορεί να σημαίνει ο όρος ευρωστία και πως αυτό παίζει τον οποιοδήποτε ρόλο στο κόστος της μετακόμισης; Εαν το φορτηγό κατέβει στην Αθήνα αποκλειστικά για εσάς για να εκτελέσει την μετακόμιση είναι ασύμφορο τόσο για εσάς όσο και για τον ίδιο τον μεταφορέα.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλα φορτηγά έτσι ώστε όταν κάνουμε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα δεν έχουμε μισο - άδειες καρότσες, αλλά ταυτόγχρονα στο ίδιο δρομολόγιο εκτελούμε 5-6 μετακομίσεις ταυτόγχρονα. Επίσης φροντίζουμε η επιστροφή μας στην βάση να μην γίνει με άδειες καρότσες, αλλά αναλαμβάνουμε και αντίστροφα επιπλέον μεταφορές μετακομίσεις. Έτσι  το κόστος των διοδίων (234€) ΔΕΝ το επωμίζεστε εσείς.
Ενημερωθείτε εδώ για το κόστος της μετακόμισης Θεσσαλονίκη Αθήνα

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ:

+836

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

+1250

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

+65.000km

ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ

+750k KG

ΑΝΥΨΩΣΑΜΕ
TOP