Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Το κόστος μιας μετακόμισης - μεταφοράς από την εταιρεία μας ξεκινάει από τα 40€ για μεταφορά εντός πόλης.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση μιας γκαρσονιέρας όπου το κόστος είναι 120€ και περιλαμβάνει ανυψωτικό μηχάνημα, αποσύνδεση φωτιστικών, αποσύνδεση κλιματιστικών, αποσυναρμολόγηση ντουλάπας, μεταφορά οικοσκευής. Επιπλέον προσφέρουμε ειδικές τιμές μετακόμισης για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Φόρμα υπολογισμού κόστους μετακόμισης

  Στοιχεία Μετακόμισης:

  Ονοματεπώνυμο:
  Email:
  Τηλέφωνο:

  Μετακομίζω Από:

  Πόλη
  Απαιτείται ανυψωτικό
  Υπάρχει ανσανσέρ
  Υπάρχει θέση φορτηγού
  Έτοιμα συσκευασμένα αντικείμενα

  Μετακομίζω Προς:

  Πόλη
  Απαιτείται ανυψωτικό
  Υπάρχει ανσανσέρ
  Υπάρχει θέση φορτηγού
  Συναρμολόγηση των αντικειμένων

  Αντικείμενα για μεταφορά:

  Καναπέδες
  Ντουλάπες
  Κρεβάτια
  Κρεβάτια διπλά
  Πολυθρόνες, σκαμπό & ανάκλιντρα
  Συρταριέρες
  Βιβλιοθήκες
  Τραπεζαρίες
  Κομοδίνα

  Οικιακές συσκευές:

  ΤηλεόρασηΥ/ΗΗλεκτρική κουζίναΨυγείοΨυγείο ντουλάπαΚαταψύκτηςΠλυντήριο ρούχωνΚλιματιστικό

   

  Γενικές Ερωτήσεις

  Το κόστος της μετακόμισης εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες, όπως ο όγκο της οικοσκευής σας, την χιλιομετρική απόσταση που θα μεταφερθούν καθώς και τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε. Σε γενικές γραμμές εάν προβληματίζεστε από το κόστος τότε υπάρχουν λύσεις που μπορούν να μειώσουν έως και 50% το κόστος της μετακόμισης σας. Για παράδειγμα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με υλικά συσκευασίας και να κάνετε το πακετάρισμα ή να επιλέξετε μια συνδυασμένη μεταφορά της οικοσκευής σας κτλ...

  Ασφαλώς και γίνετε το κόστος τους ανάλογα με το υλικό κυμαίνεται από 0.50 λεπτά έως και 1 €. Στα υλικά συσκευασίας συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά για ένα σωστό και ασφαλές πακετάρισμα, όπως ταινίες, χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, σακούλες, αφρολέξ κτλ...

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το αναφέρετε, έτσι ώστε να μην φέρουμε το ανυψωτικό μας το οποίο το θεωρούμε ως παρελκόμενο πλέον. Επίσης εάν κάνετε εσείς το πακετάρισμα, αμπαλάρισμα και χρειάζεστε μόνο τη μεταφορά της οικοσκευής από εμάς, τότε το κόστος θα είναι πάρα πολύ μικρό ίσως και να μην ξεπεράσει τα 50€.

  Απ.: Ναι, μπορούμε να σας διαθέσουμε το ανυψωτικό μας για τη μετακόμισή σας. Επίσης τα ανυψωτικά μηχανήματα τα ενοικιάζουμε με την ώρα και τα διαθέτουμε και γι΄ άλλες εργασίες όπως: Μπάζα, κουφώματα, γυψοσανίδες και όπου αλλού μπορεί να είναι χρήσιμο όπως: Για επισκευή υδρορροών – λούκια ή για ν΄ αλλάξει κανείς τις λάμπες ή και ακόμα για το κλάδεμα των δένδρων.

  Αποσυνδέουμε το κλιματιστικό σας ΔΩΡΕΑΝ. Στη συνέχεια για την επανασύνδεση του θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον τεχνικό.

  Η μετακόμιση και η μεταφορά της οικοσκευής σας μπορεί να γίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες και όχι απαραίτητα την ίδια ημέρα. Εσείς θα επιλέξετε που και πότε. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε σε ασφαλείς χώρους την οικοσκευή σας, και να την μεταφέρουμε στο νέο χώρο όταν εσείς είσαστε έτοιμοι.

  ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ:

  +836

  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  +1250

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  +65.000km

  ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ

  +750k KG

  ΑΝΥΨΩΣΑΜΕ
  TOP